Prijavite se kao stanar Prijavite se kao najmodavac Prijavite se kao tvrtka
Centar za pomoć Pomoć za najmodavce Kako Flatio funkcionira i zašto se isplati surađivati s nama Što utječe na poziciju mog oglasa na platformi? (Vodič za ocjenu oglasa)
Kategorije

Što utječe na poziciju mog oglasa na platformi? (Vodič za ocjenu oglasa)

Članak je ažuriran 10. 10. 2024.

Pomoću ovog članka saznajte što utječe na vidljivost vaših oglasa i kako potencijalno možete povećati broj svojih rezervacija!

U Flatio, pažljivo pratimo aktivnost svakog najmodavca kako bismo osigurali transparentnost i poštenje. Cijenimo sve naše iznajmljivače jednako, stoga imamo standardizirane smjernice kako bismo osigurali da svi mogu uživati u pogodnostima, poput većeg broja rezervacija i prioritetnih oglasa.

Na temelju najvažnijih aspekata fleksibilnih boravaka, stvorili smo sustav "ocjene oglasa" koji svakom oglasu daje specifičnu poziciju na našoj platformi.

Najvažnije stvari koje utječu na vašu ocjenu oglasa su:

  1. Indeks odobravanja - Postotak prihvaćenih rezervacija od ukupno primljenih.
  2. Vrijeme odgovora na rezervaciju - Prosječno vrijeme koje vam je potrebno da odgovorite na zahtjev za rezervaciju, bilo da ga prihvatite ili odbijete.
    • S ovim je povezano i  istek rezervacije. Ako ne reagirate na zahtjev za rezervaciju unutar 24-satnog razdoblja i dopustite da istekne, pozicije vaših oglasa će biti značajno smanjene.
  3. Vrijeme odgovora na poruke - Prosječno vrijeme koje vam je potrebno da odgovorite na poruke od stanara.

Ova 3 glavna atributa držimo javnima i vidljivima svima. Stanari ih mogu vidjeti u vašem profilu vlasnika, dok ih vi možete pratiti na nadzornoj ploči vašeg profila Moji Najmovi.

Zatim postoje i dodatni faktori koji utječu na ocjenu oglasa. Iako zasebno imaju manju težinu od glavnih, mogu imati veliki utjecaj kada se kombiniraju. To uključuje, na primjer:

  • Recenzije vaše nekretnine i vašeg učinka kao najmodavca -  Svaka ocjena koju unesu stanari doprinosi ukupnoj ocjeni vašeg oglasa.
  • Ocjenjivanje stanara nakon njihovog boravka - Postotak ocjena stanara koje ste vi unijeli. Što više ocjena popunite, to bolje.
  • Pojedinosti o nekretnini i profilu - Pratimo koliko informacija o sebi i nekretnini ste pružili. Također, sljedeći atributi se dodatno nagrađuju:
    • Nema potrebnog depozita
    • Omogućeno Rental Insurance
    • Fotografije nekretnine u punoj HD rezoluciji
    • Učitana profilna fotografija
    • Unesena brzina WiFi-a dokazana rezultatom speedtest.net
    • Ljubazna (7-dnevna) vrsta politike otkazivanja
    • Postavljeni popusti za duljinu rezervacije
  • Raskid ugovora prije useljenja s vaše strane - Ovo je jedno od najproblematičnijih radnji, uzrokujući veliko nezadovoljstvo stanaru. Ako raskinete valjani ugovor od datum početka bez opravdanog razloga prije nego stanar useli, pozicija oglasa je značajno smanjena.

A ako ste potpuno novi u Flatio, ne brinite! To uzimamo u obzir i vaše zadane postavke automatski su postavljene da vam daju prednost, tako da nećete završiti na samom kraju feeda. Isto vrijedi za oglase bez ijedne prošle rezervacije i oglase koje neko vrijeme nisu dobile rezervaciju.

Nudimo i posebne vrste promocija koje će privremeno staviti vaš oglas na prvu stranicu našeg feeda. Dakle, ako odlučite smanjiti najam, obavijestite nas putem [email protected] i promovirat ćemo ovu promjenu na sjajan način!

Je li ovaj članak bio koristan?